Wednesday, August 18, 2010

hamper baby - baby girl...

  1 st Hamper
baru-baru ni aku ade buat hamper baby untuk staf kt opis yg baru dpt baby gurl.. Tahniah fais dan kak fary... cik hajar bagi budget, then aku uruskan.. hasil nya?? jeng jeng jeng....mcm kat gambar ni la...boleh tahan gak yerk?? suke nye bila tgk hasil tangan sendiri... terima kasih pada en suami yang banyak memberi bantuan dan sokongan... pasni klu ade sesape yg nak tempah hamper, leh la msg aku...bagi tahu baby boy or gurl, budget dan ape ciri2 yg dikehendaki... Insya-Allah aku akan buat sebaik mungkin...

Warna Tema   :   Pink
List Barangan :   Sepasang baju, Sarung tangan, Sarung kaki/stokin, Puting, Botol Susu, Bekas Sabun, Bedak Anakku, Losyen Anakku, Shampoo Anakku, Sabun Anakku, Putik kapas - 2, Tisu Basah
              




2 nd Hamper
Hamper yang ke-2 adalah untuk anak jiran ku..kembar 3. so aku wat la hamper comel ni untuk mereka bertiga...yang ni simple je...

ok tak?? kritikan, komen, pandangan dan cadangan amatlah dialu-alukan...

3 comments:

Ahmad Azahari said...

eh...eh...canteknya...wat la hamper untuk saya jugak...sangat cantek...aummmmm...

mamaaerish@eb said...

menarik...

boleh explore lagi nih.. :)

uMie daNish said...

en suami : thanks ye coz bg support..

mamaaerish : thanks..sy budak baru blaja.. klu salah tolong tunjukkan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...